Tentang Kami

Siapakah kita?

Sinsheng Tat adalah kedai dalam talian yang menjual barangan runcit, ikan bilis, ikan masin dan banyak lagi. Perdagangan Sinsheng Tat SDN. BHD. telah ditubuhkan sejak tahun 1975. Sejak itu, syarikat ini berkembang setiap hari. Kami berusaha untuk menjadi salah satu kedai talian terbaik.

 

Apa yang kami jual?

Kami menawarkan ikan bilis dan ikan masin. Kami juga menjual sayur-sayuran dan ikan segar terus dari kebun dan nelayan. Oleh itu , kualiti dan kesegaran boleh dijamin. Barangan runcit keperluan harian turut boleh dicari sini.

 

Kenapa pilih kami?

Kawalan kualiti

Kami memastikan bahawa fokus utama kami adalah kualiti produk. Kami akan memastikan bahawa pelanggan mendapat kualiti terbaik dari kami dan kami melayani pelanggan sebagai V.I.P.

 

Perkhidmatan Pelanggan Mesra

Kami tidak akan melayani pelanggan dengan sikap "kerana-ini-saya-pekerjaan". Kami akan memastikan pelanggan akan merasa selesa sepanjang berbelanja. Sekiranya mereka memerlukan bantuan kami semasa membeli-belah, kami akan memberikan sokongan terbaik yang mereka dapat dalam talian.

 

Bagaimana untuk menghubungi kami?

Sekiranya anda mempunyai keraguan / cadangan / komen mengenai kami, produk kami atau laman web kami, jangan ragu untuk menghubungi kami! Kami boleh dihubungi melalui sinshengtatonline@gmail.com atau hubungi kami di talian 04-5511516. Kami akan menghubungi anda dalam masa 24 jam

​​